Aanbiedingen en abonnementen

Stel uw eigen serie samen

Stel uw eigen serie samen! Kies zelf de mooiste concerten uit en bestel ze tegelijk met korting. Of maak er een origineel cadeautje van!

  • Bij 3 tot 5 concerten ontvangt u een korting van 10%;
  • Bij bestelling van 6 tot 10 concerten ontvangt u een korting van 17,5%;
  • Bij 11 tot 15 concerten ontvangt u een korting van 25%;
  • Bestelt u 16 concerten of meer, dan ontvangt u een korting van 32,5%.

Passe Partout '22/'23

Een seizoen lang genieten van alle concerten van de Edesche Concertzaal. Een ontspannen en voordelige oplossing voor de muziekliefhebber. Eén keer aanschaffen, ale concerten toegang! En altijd zeker van een plekje.

Kamermuziek '22/'23

Harpiste Lavinia Meijer, violiste Noa Wildschut, Blazers uit het Koninklijk Concertgebouworkest en het Busch Trio. Het zijn zomaar wat namen die voorbijkomen in onze serie Kamermuziek. Dit seizoen beluistert u niet alleen de vertrouwde combinaties van piano, strijkers en blazers, ook harp en gitaar zijn vertegenwoordigd. Gitaristen Izhar Elias en Fernando Cordas brengen een uniek programma rondom Schubert en Morricone. Het Ruysdael Kwartet en harpiste Veronique Serpenti brengen u met sfeervolle muziek van Mozart en Debussy alvast in kerstsfeer.

Wereldpianisten '22/'23

De Edesche Concertzaal pakt uit met de nieuwe serie Wereldpianisten. Beleef komend seizoen klassiekers uit de klassieke muziek op de Bösendorfer Imperial, gespeeld door zes internationaal gerenommeerde pianisten. Sterpianist Paul Lewis opent de serie met muziek van zijn lievelingscomponist Schubert. In zijn kielzog beluistert u Jonathan Fournel, winnaar van de Koniging Elisabethwedstrijd 2021, artist in residence Elisabeth Brauß, Anna Fedorova, Luis Fernando Pérez. Meesterpianist Enrico Pace besluit de serie.

Strijkkwartetten '22/'23

De Serie Strijkkwartetten is een van de premium series van de Edesche Concertzaal. U beluistert topensembles uit binnen- en buitenland. Dit seizoen spelen het Italiaanse Quartetto di Cremona en het Duitse Klenke Quartett voor het eerst in de Edesche Concertzaal. Het Alma Quartet keert na drie jaar weer terug. Dit keer met Hongaars getinte stijkkwartetten van Haydn, Brahms en Bartók.