Aanbiedingen en abonnementen

Stel uw eigen serie samen

Stel uw eigen serie samen! Kies zelf de mooiste concerten uit en bestel ze tegelijk met korting. Of maak er een origineel cadeautje van!

  • Bij 3 tot 5 concerten ontvangt u een korting van 10%;
  • Bij bestelling van 6 tot 10 concerten ontvangt u een korting van 15%;
  • Bij 11 tot 15 concerten ontvangt u een korting van 20%;
  • Bestelt u 16 concerten of meer, dan ontvangt u een korting van 25%.

Strijkkwartetten '22/'23

De Serie Strijkkwartetten is een van de premium series van de Edesche Concertzaal. U beluistert topensembles uit binnen- en buitenland. Dit seizoen spelen het Italiaanse Quartetto di Cremona en het Duitse Klenke Quartett voor het eerst in de Edesche Concertzaal. Het Alma Quartet keert na drie jaar weer terug. Dit keer met Hongaars getinte stijkkwartetten van Haydn, Brahms en Bartók.

Passe Partout '22/'23

Een seizoen lang genieten van alle concerten van de Edesche Concertzaal. Een ontspannen en voordelige oplossing voor de muziekliefhebber. Eén keer aanschaffen, ale concerten toegang! En altijd zeker van een plekje.

De keuze van Dmytro Choni '23/'24

De Oekraïense pianist Dmytro Choni is de trotse winnaar van de bronzen medaille tijdens de Van Cliburn International Piano Competition 2022. Aan de Bösendorfer Imperial toont deze inmiddels gearriveerde wereldpianist verschillende kanten van zijn muzikale persoonlijkheid. Tijdens zijn debuutrecital als artist in residence speelt hij muziek van zijn lievelingscomponisten Beethoven, Debussy en Prokofjev. Samen cellist Julian Steckel en violist Josef Spacek laat Dmytro zijn hart voor kamermuziek spreken. Geniet onder meer van Franck hartverwarmende Cellosonate en vioolsonates van Beethoven en Prokofjev.

Wereldpianisten '23/'24

In de serie Wereldpianisten beluister je 's werelds beste pianisten in de intieme setting van de Edesche Concertzaal. Geïnspireerd door de inmiddels beroemde Bösendorfer Imperial-vleugel laten ze hun verbeelding de vrije loop. Artist in residence Dmytro Choni opent de serie met zijn lievelingsmuziek van Beethoven, Debussy en Prokofjev. Nikolai Lugansky en Alim Baseimbayev zetten dit seizoen Sergej Rachmaninov in het zonnetje (precies 150 jaar geleden werd hij geboren). Boris Giltburg deelt zijn liefde voor de Nocturnes van Chopin. Severin von Eckardstein en Mariam Batsashvili tot slot nemen je mee naar de muzikale werelden van Schubert en Liszt.

Strijkkwartetten '23/'24

De Serie Strijkkwartetten is een van de premiumseries van de Edesche Concertzaal. Top ensembles uit binnen- en buitenland spelen er graag en roemen de sublieme akoestiek van de zaal. Dit seizoen geniet je zelfs van vier concerten in deze serie. Het Dudok Quartet opent de serie met Mozart, Sjostakovitsj en Tsjaikovski. Het Alma Quartet laat vervolgens zijn licht schijnen op onder meer Beethovens Twaalfde Strijkkwartet, op. 127. En het Britse Doric Quartet ontrafelt de geheimen rondom Schuberts laatste strijkkwartet, D 887. Extra bijzonder is het concert door het Matangi Quartet en bandoneonist Carel Kraayenhof. Zij brengen een ontroerend muzikaal portret van filmmuziekcomponist Ennio Morricone.

Kamermuziek '23/'24

In de serie Kamermuziek beluister je de mooiste combinaties van piano, strijkers en blazers. Het Van Baerle Trio keert graag terug. Dit keer met Schuberts meesterlijke Eerste Pianotrio. Ook violiste Isabelle van Keulen is een terugkerende gast. Samen met pianist Aleksandar Madzar bezorgt ze je een heerlijke avond met muziek van Mozart, Brahms en Prokofjev. Pianokwartet Corneille maakt ongetwijfeld indruk met pianokwartetten van Mozart, Brahms en Mahler. Het Calefax Rietkwintet tot slot speelt voor het eerst in de Edesche Concertzaal. Onder de noemer 'Rariteitenkabinet' rol je van de ene in de andere verbazing, want naast de schoonheid van de stukken speelt het Calefax Rietkwintet al 35 jaar in de wereldtop.

Oude Muziek '23/'24

Tijdens de concerten in onze serie Oude Muziek maak je een echte tijdreis. Ensemble Combattimento neemt je mee naar het bruisende Venetië van de barok. Met de Brockes-Passion van Händel en Bach Johannes-Passion brengt het Apollo Ensemble het beste wat de Duitse barok te bieden heeft. Beide passies staan garant voor een intense luisterervaring in de lijdenstijd.

Grote Bezetting '23/'24

Het is altijd een indrukwekkend gezicht wanneer het podium vol staat met musici en zangers. In de Serie Grote Bezettingen is dat het geval. Ensemble Combattimento brengt meer dan een handvol concerten en sonates uit het bruisende Venetië van de barok. Het Ars Musica Kamerkoor zorgt met Brittens beroemde A Ceremony of Carols voor een sfeervol kerstconcert, compleet met samenzang. Het Apollo Ensemble slaat in de passietijd een meditatieve toon aan. Met Händels Brockes-Passion en de Johannes-Passion van Bach beluister twee wereldberoemde passies uit de barok.

Passe Partout '23/'24

Een seizoen lang genieten van alle concerten van de Edesche Concertzaal. Een ontspannen en voordelige oplossing voor de muziekliefhebber. Eén keer aanschaffen, alle concerten toegang! En altijd zeker van een plekje.

Licht Klassiek '23/'24

Trakteer jezelf komend seizoen op heerlijke avondjes uit! Harpiste Lavinia Meijer, Carel Kraayenhof en gitaarduo de Katona Twins zorgen voor 3 onvergetelijke ervaringen. In de sfeervolle ambiance van de Edesche Concertzaal nemen Carel Kraayenhof en het Matangi Quartet je mee naar het Italië van Ennio Morricone. Met de Katona Twins waan je je in het sprookjesachtige Spanje. Lavinia Meijer tot slot voert je door de schoonheid van de vier seizoenen.