Woorden van Troost - Liedjes over verlies en rouw

Woorden van Troost - Liedjes over verlies en rouw

"Het is een bemoedigende, troostvolle gedachte dat er leven is na de dood", aldus Troost. “Ik probeer heel eerlijk te zijn in mijn vertrouwen en blijdschap, maar ook over mijn verdriet en boosheid. Ik wil het verhaal brengen wat in mijn hart leeft." (Gerald Troost)


Woorden van Troost

Gospelzanger Gerald Troost geeft in de Edesche Concertzaal de aftrap voor zijn nieuwe cd 'Woorden van Troost'. Een prachtig concert vol intieme luisterliedjes over verlies en rouw. Speciaal voor dit concert neem Gerald een aantal bevriende muzikanten mee. "Twintig jaar geleden ben ik mijn vijfjarige broertje verloren aan een hersentumor", vertelt Troost. "Na een aantal vrolijke cd's achtte ik de tijd rijp om muziek te maken over verlies en afscheid nemen. In 'Woorden van Troost' is er volop ruimte voor verdriet en gemis, maar ook hoop. Vanuit mijn geloof weet ik dat het na de dood niet ophoudt." 

Gerald Troost

Sinds zijn vierde jaar is Gerald Troost met muziek bezig. Vanaf zijn veertiende werd het serieus. Hij richtte een bandje op en schreef zijn eerste liedjes. Inmiddels is Gerald uitgegroeid tot een van de belangrijkste Nederlandse gospelzangers. In de afgelopen jaren schreef hij meer dan honderd nummers en gaf honderden concerten. Een cd presenteer je daarentegen maar één keer. Wees erbij in de Edesche Concertzaal tijdens het eerste 'Woorden van Troost'-concert!piano cd-presentatie zang gospel verlies rouw Bösendorfer Imperial 290 fluit saxofoon
donderdag 16 oktober 2014, 20:00 uur

Gospelzanger Gerald Troost geeft in de Edesche Concertzaal de aftrap voor zijn nieuwe cd 'Woorden van Troost'. Een prachtig concert vol intieme luisterliedjes over verlies en rouw.

Waar en wanneer

Aanvangstijd:
donderdag 16 oktober 2014, 20:00 uur

De Edesche Concertzaal. Ongehoorde akoestiek, intieme schoonheid, een prachtige Bösendorfer Imperial concertvleugel en de allerbeste musici. De Edesche Concertzaal is ongesubsidieerd en wordt mede mogelijk gemaakt door DagjeWeg.NL.

  • Online veel betalingsmogelijkheden;
  • Podium Cadeaukaart OK, ook online;
  • Gratis koffie/drankjes/pauzehapjes;
  • Gratis garderobe;
  • Gratis luxe programmamagazine;
  • Gratis en betaalde parkeermogelijkheden in de nabije omgeving;
  • ECLive! Beluister het concert na afloop opnieuw in hoge kwaliteit (bij geselecteerde concerten);
  • Geniet van het Edesche Concertzaal Diner bij het naastgelegen sfeervolle restaurant Buitenzorg;
  • Subsidievrij en onafhankelijk. Sponsor: DagjeWeg.NL Tickets;
  • NPO Radio 4 zendt regelmatig uit vanuit de Edesche Concertzaal. Luister opnieuw naar bv. IKFE 2017 en IKFE 2018 of Brodsky Quartet.

Edesche Concertzaal

Amsterdamseweg 9, Ede

Routebeschrijving: Auto Openbaar vervoer