Jan Vayne - The magic of improvisation - Improvisatieconcert

Jan Vayne - The magic of improvisation - Improvisatieconcert

Jan Vayne improviseert!

Laat je meevoeren door de indrukwekkende improvisaties van Jan Vayne! Met zijn verbluffende techniek en zijn ontroerende spel raakt hij ongetwijfeld een gevoelige snaar; zeker als hij ook nog eens improviseert op jouw verzoeknummer! Maar Jan laat ook een andere kant van zichzelf horen. Naast alle bravoure en vuurwerk maakt hij ruimte voor verstilling en meditatie. Geniet mee en dompel je onder in een wereld zonder muzikale grenzen. 


Bösendorfer Imperial

Beluister in de Edesche Concertzaal een van 's werelds mooiste vleugels. De Bösendorfer Imperial is het vlaggenschip van de beroemde Weense pianofirma Bösendorfer. Wat deze vleugel uniek maakt zijn de negen extra bastoetsen. Deze tot acht octaven uitgebreide vleugel is bijna drie meter lang en heeft mede daardoor een schitterende klank. In Nederland is deze Imperial-concertvleugel alleen in de Edesche Concertzaal te vinden! 


YouTube-Tip


Bösendorfer Imperial 290 Sfeer improvisatie piano seizoen '22-'23 Orgel verzoeknummers vleugel
zaterdag 18 februari 2023, 20:00 uur

Een avond met Jan Vayne zit altijd vol verrassingen. Geen wonder dat muzikaal bijna alles mogelijk is. Jan laat zich graag uitdagen en speelt daarom op verzoek. Noem je lievelingsnummer of neurie je favoriete melodie. Van twee, drie en soms zelfs vier verzoeknummers tegelijk maakt hij een spectaculaire improvisatie. En Jan zou Jan niet zijn als hij niet ook een eigen draai geeft aan het concert. Geïnspireerd door de unieke klank van de Bösendorfer Imperial 290 laat hij je van ene in de andere verbazing vallen. Geniet van een heerlijke avond uit!

Waar en wanneer

Aanvangstijd:
zaterdag 18 februari 2023, 20:00 uur

De Edesche Concertzaal. Ongehoorde akoestiek, intieme schoonheid, een prachtige Bösendorfer Imperial concertvleugel en de allerbeste musici. De Edesche Concertzaal is ongesubsidieerd en wordt mede mogelijk gemaakt door DagjeWeg.NL.

  • Online veel betalingsmogelijkheden;
  • Podium Cadeaukaart OK, ook online;
  • Koffie, drankjes inbegrepen;
  • Garderobe inbegrepen;
  • Luxe programmamagazine inbegrepen;
  • Gratis en betaalde parkeermogelijkheden in de nabije omgeving;
  • Subsidievrij en onafhankelijk. Sponsor: DagjeWeg.NL;
  • NPO Radio 4 zendt regelmatig uit vanuit de Edesche Concertzaal. Luister opnieuw naar bv. IKFE 2017 en IKFE 2018 of Brodsky Quartet;
  • Op een bezoek aan de Edesche Concertzaal zijn de algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing.

Edesche Concertzaal

Amsterdamseweg 9, Ede

Routebeschrijving: Auto Openbaar vervoer