Gerald Troost - Geheimen achter Jezus' lijdensverhaal (Passieconcert)

Gerald Troost - Geheimen achter Jezus' lijdensverhaal (Passieconcert)

'Van hart tot hart'

Spektakel is niet aan Gerald Troost besteed. Liever zingt hij in een intieme setting en zoekt hij het contact met zijn publiek. Juist het persoonlijke van het lijdensverhaal spreekt Gerald aan. "Wat ik altijd een indrukwekkend moment vind in het lijdensverhaal is het moment als het voorhangsel in de tempel scheurt. Het is niet alleen een teken van rouw, maar het betekent ook een opening. De weg naar God ligt open, ook voor jou". 


Pasen volgens Gerald Troost en Ruben Koman

Gospelzanger Gerald Troost komt terug naar de Edesche Concertzaal. Speciaal voor dit passieconcert neemt hij schrijver Ruben Koman mee, die voor de verbindende schakels tussen Geralds liederen zorgt. Samen voeren ze je met intieme luisterliedjes en ontroerende verhalen mee langs de geheimen achter Jezus' lijdensverhaal. Uiteraard ontbreken daarbij Geralds bekende nummers als '100%' en 'Thuis' niet.  Naast eigen nummers, staan ook een paar traditionele lijdensliederen op het programma, waarbij je als publiek zachtjes kunt meezingen.

Gerald Troost - 100%

passieconcert piano pasen fluit saxofoon percussie
donderdag 19 maart 2015, 20:00 uur

Gerald Troost zingt dit passieconcert zijn mooiste liedjes over Jezus' dood en opstanding. Speciaal voor dit passieconcert neemt hij schrijver Ruben Koman mee. Samen voeren ze je met intieme luisterliedjes en ontroerende verhalen mee langs de geheimen achter Jezus' lijdensverhaal. Beleef de lijdenstijd in de Edesche Concertzaal met dit unieke concert.

Waar en wanneer

Aanvangstijd:
donderdag 19 maart 2015, 20:00 uur

De Edesche Concertzaal. Ongehoorde akoestiek, intieme schoonheid, een prachtige Bösendorfer Imperial concertvleugel en de allerbeste musici. De Edesche Concertzaal is ongesubsidieerd en wordt mede mogelijk gemaakt door DagjeWeg.NL.

  • Online veel betalingsmogelijkheden;
  • Podium Cadeaukaart OK, ook online;
  • Gratis koffie/drankjes/pauzehapjes;
  • Gratis garderobe;
  • Gratis luxe programmamagazine;
  • Gratis en betaalde parkeermogelijkheden in de nabije omgeving;
  • ECLive! Beluister het concert na afloop opnieuw in hoge kwaliteit (bij geselecteerde concerten);
  • Geniet van het Edesche Concertzaal Diner bij het naastgelegen sfeervolle restaurant Buitenzorg;
  • Subsidievrij en onafhankelijk. Sponsor: DagjeWeg.NL Tickets;
  • NPO Radio 4 zendt regelmatig uit vanuit de Edesche Concertzaal. Luister opnieuw naar bv. IKFE 2017 en IKFE 2018 of Brodsky Quartet.

Edesche Concertzaal

Amsterdamseweg 9, Ede

Routebeschrijving: Auto Openbaar vervoer