Bernd van den Bos (piano) en Louis Gerrits (saxofoon, dwarsfluit) - Lichte muziek

Bernd van den Bos (piano) en Louis Gerrits (saxofoon, dwarsfluit) - Lichte muziek
LET OP: dit concert wordt online uitgezonden. Het bezoeken van de concertzaal is niet mogelijk. Bestel Livestream tickets. Heeft u al eerder zaalkaarten besteld? Dan zijn deze geldig voor de livestream.


Bernd van den Bos

Pianist Bernd van den Bos groeide op met de piano aan zijn zijde. Op zijn elfde begeleidde hij al koren, zoals het koor van Elly en Rikkert in Barneveld. Bernd van den Bos studeerde aan het Utrechts Conservatorium en deed ondertussen veel speelervaring op. Uiteindelijk leidde zijn weg naar de televisiewereld en was hij te zien in programma's als Op zoek naar Evita en X Factor. Inmiddels heeft Bernd zich ontpopt tot allround pianist, bandleider en componist. De afgelopen jaren werkte Bernd samen met Brigitte Kaandorp, André van Duin en Paul de Leeuw. Een van de meest legendarische concerten gaf hij in de Edesche Concertzaal samen met pianolegende Louis van Dijk. Aan de Bösendorfer Imperial bezorgt Bernd je met indrukwekkende improvisaties en persoonlijke verhalen een opgewekte avond met een lach en af toe een traan.


Louis Gerrits

Net als Bernd heeft Louis Gerrits zijn sporen verdiend in de wereld van de lichte muziek. Louis werkte met veel bekende artiesten en is regelmatig te zien in muzikale producties op televisie zoals Paul De Leeuw’s Mooi weer de Leeuw, Dancing with the stars, Op zoek naar Evita, Op zoek naar Joseph en X-Factor. saxofoon improvisatie lichte muziek jazz livestreamconcert Concert piano Classical At Home dwarsfluit klarinet
zaterdag 15 mei 2021, 20:00 uur

Pianist Bernd van den Bos en saxofonist Louis Gerrits bezorgen je een opgewekte avond vol indrukwekkende improvisaties en persoonlijke verhalen. Samen brengen ze de mooiste liedjes, jazzy standards en klassieke hits. Laat je verrassen hoe mooi de Bösendorfer Imperial samen klinkt met saxofoon en dwarsfluit. Bernd is inmiddels landelijk bekend van zijn optredens samen met Louis van Dijk, Simone Kleinsma, Pia Douwes en Brigitte Kaandorp. Louis Gerrits is een van de sterspelers uit het wereldberoemde Metropole Orkest. Geniet van deze topmusici uit de wereld van de lichte muziek!

Waar en wanneer

Aanvangstijd:
zaterdag 15 mei 2021, 20:00 uur

De Edesche Concertzaal. Ongehoorde akoestiek, intieme schoonheid, één van de mooiste concertvleugels van Nederland met de allerbeste musici. Vanaf een uur voor aanvang van het concert bent u welkom in de Edesche Concertzaal, voor bijvoorbeeld een kopje koffie vooraf. Let op: tijdens de uitvoering verlenen wij geen toegang tot de concertzaal. De Edesche Concertzaal is ongesubsidieerd en wordt mogelijk gemaakt door Eskes Media / DagjeWeg.NL.

  • Online veel betalingsmogelijkheden;
  • Podium Cadeaukaart OK, ook online;
  • Gratis koffie/drankjes/pauzehapjes;
  • Gratis garderobe;
  • Gratis luxe programmamagazine;
  • Gratis en betaalde parkeermogelijkheden in de nabije omgeving;
  • ECLive! Beluister het concert na afloop opnieuw in hoge kwaliteit (bij geselecteerde concerten);
  • Geniet van het Edesche Concertzaal Diner bij het naastgelegen sfeervolle restaurant Buitenzorg;
  • Subsidievrij en onafhankelijk. Sponsor: DagjeWeg.NL Tickets;
  • NPO Radio 4 zendt regelmatig uit vanuit de Edesche Concertzaal. Luister opnieuw naar bv. IKFE 2017 en IKFE 2018 of Brodsky Quartet.

Edesche Concertzaal

Amsterdamseweg 9, Ede

Routebeschrijving: Auto Openbaar vervoer