Isabelle van Keulen - Tango's van Astor Piazzolla

Isabelle van Keulen - Tango's van Astor Piazzolla

Isabelle van Keulen, Piazzolla en de tango

Wat is het geheim achter de tango? Is het de ongepolijste schoonheid, de pure emotie? Weinig componisten wisten de essentie van deze dans zo in muzieknoten vangen als Astor Piazzolla. Zijn meeslepende melodieën en bloedstollende ritmes raken het hart: zinnelijk en virtuoos.

Violiste Isabelle van Keulen heeft grote bewondering voor de grootmeester van de Argentijnse Tango, Astor Piazzolla. Haar CD 'Tango!' werd heel goed ontvangen door de pers: 'de crème de la crème', volgens muziekjournalist Maarten Brandt. Beluister deze avond het Isabelle van Keulen Ensemble en laat u zelf in de sferen brengen van de Argentijnse tango.

Het Isabelle van Keulen Ensemble bestaat, naast Isabelle van Keulen zelf, uit de muzikanten Christian Gerber (bandoneon), Ulrike Payer (piano) en Rüdiger Ludwig (contrabas). Donderdag 22 januari spelen zij in de nieuwe, veelgeprezen Edesche Concertzaal.

Isabelle van Keulen in de Edesche Concertzaal

De Edesche Concertzaal is slechts 14 maanden oud, maar al landelijk bekend. Grote indruk maakt ze op haar bezoekers vanwege de mooie akoestiek, de unieke aanpak, de intieme kleinschaligheid terwijl het toch zo'n 250 luisteraars kan herbergen. Zowel musici als luisteraars vinden de geluidsbeleving prachtig. Rust, ruimte, natuur en topkwaliteit, midden in het land. De majestueuze concertvleugel, de Bösendorfer Imperial, voegt daar nog het zijne aan toe. Kortom, een avondje Isabelle van Keulen Ensemble is een avondje ultiem genieten van prachtige muziek in een sfeervolle entourage.


Trailer van de documentaire Tango! over het Isabelle van Keulen Ensemble

Bekijk het programma wat het Isabelle Keulen Ensemble gaat spelen in de Edesche Concertzaal.


Bösendorfer Imperial 290 vleugel piano viool bandoneon Astor Piazzolla contrabas
donderdag 22 januari 2015, 20:00 uur

De tango lacht en huilt. Weinig componisten wisten de essentie van deze dans zo in muzieknoten te vangen als Astor Piazzolla. Stervioliste Isabelle van Keulen brengt samen met haar ensemble een warm eerbetoon aan de grootmeester van de Argentijnse tango. Piazzolla's meeslepende melodieën en bloedstollende ritmes raken het hart: zinnelijk en virtuoos.

Waar en wanneer

Aanvangstijd:
donderdag 22 januari 2015, 20:00 uur

De Edesche Concertzaal. Ongehoorde akoestiek, intieme schoonheid, een prachtige Bösendorfer Imperial concertvleugel en de allerbeste musici. De Edesche Concertzaal is ongesubsidieerd en wordt mede mogelijk gemaakt door DagjeWeg.NL.

  • Online veel betalingsmogelijkheden;
  • Podium Cadeaukaart OK, ook online;
  • Gratis koffie/drankjes/pauzehapjes;
  • Gratis garderobe;
  • Gratis luxe programmamagazine;
  • Gratis en betaalde parkeermogelijkheden in de nabije omgeving;
  • ECLive! Beluister het concert na afloop opnieuw in hoge kwaliteit (bij geselecteerde concerten);
  • Geniet van het Edesche Concertzaal Diner bij het naastgelegen sfeervolle restaurant Buitenzorg;
  • Subsidievrij en onafhankelijk. Sponsor: DagjeWeg.NL Tickets;
  • NPO Radio 4 zendt regelmatig uit vanuit de Edesche Concertzaal. Luister opnieuw naar bv. IKFE 2017 en IKFE 2018 of Brodsky Quartet.

Edesche Concertzaal

Amsterdamseweg 9, Ede

Routebeschrijving: Auto Openbaar vervoer