Jan Vayne Improvisatieconcert op vleugel en orgel

Jan Vayne Improvisatieconcert op vleugel en orgel

Jan Vayne improviseert mét het publiek

Geef door wat je graag hoort, en Jan Vayne improviseert voor je: Van Abba tot Queen, van Ave Maria tot Hallelujah. Ga genieten in de nieuwe Edesche Concertzaal en van de nieuwe Bösendorfer Imperial, en laat Jan Vayne muziek voor je (opnieuw) tot leven brengen!

Jan Vayne speelt wat je wilt! Noem een lied, geef een naam, neurie een wijs: Jan Vayne improviseert op de unieke Bösendorfer Imperial 290 van de Edesche Concertzaal. Jan Vayne zal die 9 extra toetsen van deze concertvleugel zeker gaan gebruiken! De muzikant speelt niet alleen op de Bösendorfer, maar ook op het orgel... En dat kan hij fabelachtig goed! Breng een plezierige avond door met Jan Vayne in de sfeervolle Edesche Concertzaal.

Beluister één van 's werelds mooiste vleugels

Jan Vayne speelt op één van 's werelds mooiste vleugels in de nieuwe Edesche Concertzaal: de Bösendorfer Imperial 290. Deze tot acht octaven uitgebreide vleugel is bijna 3 meter lang, en geeft mede daardoor een schitterende klank. In Nederland is deze concertvleugel alleen in de nieuwe Edesche Concertzaal te vinden, een adembenemende kans om de bekende Jan Vayne samen met deze unieke vleugel te beluisteren. Anna Tyshayeva, uit onze serie 'Wereldpianisten', merkte over deze vleugel op: "Real excellent", Wibi Soerjadi over de combinatie met deze concertzaal: "fenomenale akoestiek" en anderen: "alles is perfect".

De nieuwe Bosendorfer Imperial 290
De nieuwe Bösendorfer Imperial 290, één van 's werelds mooiste vleugels.


Kom luisteren in de intieme Edesche Concertzaal

De Edesche Concertzaal is bezig met zijn eerste seizoen, het try out seizoen. Volledig ongesubsidieerd is in korte tijd een mooie concertzaal, zeer geschikt voor kamermuziek, tot stand gekomen. Bezoek de Edesche Concertzaal, zowel voor het Edese publiek als voor bezoekers uit heel Nederland de moeite van het bezoeken waard. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer centraal gelegen en zeer makkelijk te bereiken.

Edesche Concertzaal
De nieuwe Edesche Concertzaal.


Edesche Concertzaal
De nieuwe Edesche Concertzaal, gezien vanaf Balkon Noord.


Jan Vayne piano improvisatie Bösendorfer Imperial 290 concertvleugel
donderdag 21 november 2013, 20:00 uur

Jan Vayne zit het improviseren in het bloed! Van Abba tot Queen, van Ave Maria tot Halleluja. De sfeer en het publiek bepalen welke kant het opgaat. Kom genieten in de nieuwe Edesche Concertzaal, waar Jan Vayne de Bösendorfer-vleugel én het fraaie Ypma-orgel laat zingen.

Waar en wanneer

Aanvangstijd:
donderdag 21 november 2013, 20:00 uur

De Edesche Concertzaal. Ongehoorde akoestiek, intieme schoonheid, een prachtige Bösendorfer Imperial concertvleugel en de allerbeste musici. De Edesche Concertzaal is ongesubsidieerd en wordt mede mogelijk gemaakt door DagjeWeg.NL.

  • Online veel betalingsmogelijkheden;
  • Podium Cadeaukaart OK, ook online;
  • Gratis koffie/drankjes/pauzehapjes;
  • Gratis garderobe;
  • Gratis luxe programmamagazine;
  • Gratis en betaalde parkeermogelijkheden in de nabije omgeving;
  • ECLive! Beluister het concert na afloop opnieuw in hoge kwaliteit (bij geselecteerde concerten);
  • Geniet van het Edesche Concertzaal Diner bij het naastgelegen sfeervolle restaurant Buitenzorg;
  • Subsidievrij en onafhankelijk. Sponsor: DagjeWeg.NL Tickets;
  • NPO Radio 4 zendt regelmatig uit vanuit de Edesche Concertzaal. Luister opnieuw naar bv. IKFE 2017 en IKFE 2018 of Brodsky Quartet.

Edesche Concertzaal

Amsterdamseweg 9, Ede

Routebeschrijving: Auto Openbaar vervoer

Contact met organisator

Edesche Concertzaal
+31 318 200 214
info@ticketjames.nl
http://www.edescheconcertzaal.nl/

Heeft u een vraag? Veelgestelde vragen