Brigitte Kaandorp en Bernd van den Bos

Brigitte Kaandorp en Bernd van den Bos

Brigitte Kaandorp

Brigitte Kaandorp is al jarenlang de grand dame van het Nederlandse cabaret. In de  Edesche Concertzaal ontroert ze met een bloemlezing van haar mooiste liedjes. Speciaal voor deze gelegenheid neemt ze pianist Bernd van den Bos mee. Eerder al was hij te beluisteren in het duoconcert met Louis van Dijk. Onder zijn vakkundige begeleiding passeren haar mooiste liedjes de revue, zoals ‘Zwaar leven’ en ‘Annelies van der Pies’. Met haar sketches houdt Brigitte het publiek in haar hilarische en onnavolgbare conferences op de hoogte van de huidige stand van zaken.


Brigitte over de essentie van cabaret
“Als de clou van je grap een fractie van een seconde te laat komt, mis je het effect. Mijn man verbaast zich altijd over de snelheid waarmee ik op het toneel op dingen reageer. Thuis ben ik blijkbaar een stuk trager.”
(Interview Brigitte Kaandorp, lees dit interview.)


Bernd van den Bos

Bernd van den Bos is vooral bekend door zijn rol als de vaste pianist en muzikaal leider bij Simone Kleinsma’s theaterprogramma 'Songbook', Brigitte Kaandorps 'Bonbonnière-tour', André van Duins theatershow 'Ja hoor… daar is ie weer!' en 'Sonneveld de Musical'. Onlangs was Bernd muzikaal leider bij de festiviteiten rond de 75e verjaardag van Mr. Pieter van Vollenhoven in aanwezigheid van de voltallige Koninklijk Familie.


lichte muziek piano levensliedjes kleinkunst zang Bösendorfer Imperial 290
donderdag 5 november 2015, 20:00 uur

Brigitte Kaandorp is al jarenlang de Grand Dame van het Nederlandse cabaret. In de Nederlandse theaters ontroert ze met gevoelige liedjes die ze afwisselt met hilarische sketches. In de Edesche Concertzaal zingt ze een bloemlezing van haar mooiste liedjes. Speciaal voor deze gelegenheid neemt ze Bernd van den Bos mee. Eerder al was hij te beluisteren in het duoconcert met Louis van Dijk.

Waar en wanneer

Aanvangstijd:
donderdag 5 november 2015, 20:00 uur

De Edesche Concertzaal. Ongehoorde akoestiek, intieme schoonheid, een prachtige Bösendorfer Imperial concertvleugel en de allerbeste musici. De Edesche Concertzaal is ongesubsidieerd en wordt mede mogelijk gemaakt door DagjeWeg.NL.

  • Online veel betalingsmogelijkheden;
  • Podium Cadeaukaart OK, ook online;
  • Gratis koffie/drankjes/pauzehapjes;
  • Gratis garderobe;
  • Gratis luxe programmamagazine;
  • Gratis en betaalde parkeermogelijkheden in de nabije omgeving;
  • ECLive! Beluister het concert na afloop opnieuw in hoge kwaliteit (bij geselecteerde concerten);
  • Geniet van het Edesche Concertzaal Diner bij het naastgelegen sfeervolle restaurant Buitenzorg;
  • Subsidievrij en onafhankelijk. Sponsor: DagjeWeg.NL Tickets;
  • NPO Radio 4 zendt regelmatig uit vanuit de Edesche Concertzaal. Luister opnieuw naar bv. IKFE 2017 en IKFE 2018 of Brodsky Quartet.

Edesche Concertzaal

Amsterdamseweg 9, Ede

Routebeschrijving: Auto Openbaar vervoer