Opera per Tutti - De mooiste aria's van Mozart, Purcell en Puccini

Opera per Tutti - De mooiste aria's van Mozart, Purcell en Puccini

Beluister hoogtepunten uit de volgende opera's:

Mozart - Le nozze di Figaro

Purcell - Dido and Aeneas

Puccini - Madame Butterfly


Opera per Tutti

Opera moeilijk en elitair? Welnee! ‘Opera per Tutti’ laat u ervaren dat opera vooral leuk is, iets om van te genieten. Het unieke project 'Opera per Tutti!’ maakt opera toegankelijk. Mezzosopraan Mylou Mazali is uw gastvrouw en betrekt u letterlijk bij het verhaal. Ze neemt u samen met haar bevlogen collega’s al zappend mee langs hoogtepunten en juweeltjes uit het brede operarepertoire. En ja, soms mag er best mee-geneuried worden. Kortom, opera voor iedereen, mét iedereen.

"Ik wil toekomstig operapubliek verleiden"
"Opera is mijn tweede natuur geworden en ik wil iedereen daarin meenemen. Ik ben er zo verliefd op en dat wil ik je laten horen. Ik wil dat jij hetzelfde goede gevoel krijgt als ik. Ik wil op de tafel springen en zingen: moet je horen hoe gaaf opera is!"
(Lees het interview met Mylou Mazali.)

Mylou Mazali

Mylou Mazali, mezzosopraan algeheel directeur van Opera per Tutti: “We zingen voor iedereen. Sowieso voor operaliefhebbers, die vinden het heerlijk om een avondje te komen luisteren. Bij ons zit er altijd wel een gouwe ouwe tussen. Maar net zo goed is het een leuk avondje uit voor mensen die niets van opera weten of er vooroordelen over hebben. Waarom? Er staan jonge mensen op het podium, ze spelen en zingen en brengen mooie verhaal tot leven. Het is een supermakkelijk programma, levendig én financieel aantrekkelijk. Het is echt niet meer zoals vroeger. Er staat geen dikke meneer of mevrouw meer geworteld op het podium met zijn armen wijd hard te zingen. Het zijn mensen van vlees en bloed die emotie willen delen. Dát is opera anno nu. Opera voor iedereen!”

Opera per Tutti was ook al te horen tijdens het Prinsengrachtconcert 2013.

opera highlights aria's ensembles Bösendorfer Imperial 290 mezzosopraan sopraan tenor bas-bariton Wolfgang Amadeus Mozart Henry Purcell Georges Bizet Emmerich Kalman Giacomo Puccini
vrijdag 18 november 2016, 20:00 uur

Opera is leuk en vooral iets om van te genieten. 'Opera per Tutti!' neemt je al zappend mee langs hoogtepunten uit opera's van Mozart, Purcell, Puccini en Bellini. Beleef het mee: join the opera experience in de Edesche Concertzaal!

Waar en wanneer

Aanvangstijd:
vrijdag 18 november 2016, 20:00 uur

De Edesche Concertzaal. Ongehoorde akoestiek, intieme schoonheid, een prachtige Bösendorfer Imperial concertvleugel en de allerbeste musici. De Edesche Concertzaal is ongesubsidieerd en wordt mede mogelijk gemaakt door DagjeWeg.NL.

  • Online veel betalingsmogelijkheden;
  • Podium Cadeaukaart OK, ook online;
  • Koffie, drankjes inbegrepen;
  • Garderobe inbegrepen;
  • Luxe programmamagazine inbegrepen;
  • Gratis en betaalde parkeermogelijkheden in de nabije omgeving;
  • Subsidievrij en onafhankelijk. Sponsor: DagjeWeg.NL;
  • NPO Radio 4 zendt regelmatig uit vanuit de Edesche Concertzaal. Luister opnieuw naar bv. IKFE 2017 en IKFE 2018 of Brodsky Quartet;
  • Op een bezoek aan de Edesche Concertzaal zijn de algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing.

Edesche Concertzaal

Amsterdamseweg 9, Ede

Routebeschrijving: Auto Openbaar vervoer