Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof - extra concert

Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof - extra concert

Nagenoeg uitverkocht

Dit concert is nagenoeg uitverkocht. Er zijn nog enkele plekken op Balkon Noord te verkrijgen, maar met zeer verminderd zicht!

Lavinia Meijer komt op 22 april ook naar de Edesche Concertzaal, dan als solist. Daarvoor zijn nu nog goede plekken te krijgen. 


Carel Kraayenhof

Sinds de beroemde traan van Maxima kent iedereen bandoneonist Carel Kraayenhof als de Nederlandse ambassadeur van de Argentijnse tango. In de Edesche Concertzaal slaat hij de handen ineen met de inmiddels wereldbefaamde harpiste Lavinia Meijer. Een pittige combinatie vol passie en vuur!


Carel Kraayenhof over Lavinia Meijer
“Je merkt echt dat ze gedreven is om de harp voor een groot publiek toegankelijk te maken. Dat zie je ook aan de ambitieuze manier waarop ze aan haar Philip Glass-project werkt. Ze kan die muziek prachtig naar de harp vertalen” "
(Lees het interview met Carel Kraayenhof.)

Lavinia Meijer

Lavinia Meijer heeft er haar persoonlijke doel van gemaakt om vooroordelen bij de mensen weg te nemen. Veel mensen kennen de harp alleen als achtergrondinstrument, als een romantische melodie of een kabbelend beekje. Of als instrument van de goden uit legendes of van schattige meisjes met engelenhaar. Lavinia vertelt: “Het is daarom heerlijk om na afloop die verbazing te horen bij het publiek. Een harp kan klinken als een heel orkest, maar ook licht en verfijnd. Die verbazing kom ik overal ter wereld tegen."

Beluister Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof in 'Il Postino'.


bandoneon tango Kamermuziek harp
vrijdag 24 februari 2017, 20:00 uur

EXTRA CONCERT - Sinds de beroemde traan van Máxima kent iedereen bandoneonist Carel Kraayenhof als de Nederlandse ambassadeur van de Argentijnse tango. In de Edesche Concertzaal slaat hij opnieuw de handen ineen met de inmiddels wereldbefaamde harpiste Lavinia Meijer. Een pittige combinatie vol passie en vuur; "woest en verstild", schreef het tijdschrift Muziekwereld.

Waar en wanneer

Aanvangstijd:
vrijdag 24 februari 2017, 20:00 uur

De Edesche Concertzaal. Ongehoorde akoestiek, intieme schoonheid, een prachtige Bösendorfer Imperial concertvleugel en de allerbeste musici. De Edesche Concertzaal is ongesubsidieerd en wordt mede mogelijk gemaakt door DagjeWeg.NL.

  • Online veel betalingsmogelijkheden;
  • Podium Cadeaukaart OK, ook online;
  • Koffie, drankjes inbegrepen;
  • Garderobe inbegrepen;
  • Luxe programmamagazine inbegrepen;
  • Gratis en betaalde parkeermogelijkheden in de nabije omgeving;
  • Subsidievrij en onafhankelijk. Sponsor: DagjeWeg.NL;
  • NPO Radio 4 zendt regelmatig uit vanuit de Edesche Concertzaal. Luister opnieuw naar bv. IKFE 2017 en IKFE 2018 of Brodsky Quartet;
  • Op een bezoek aan de Edesche Concertzaal zijn de algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing.

Edesche Concertzaal

Amsterdamseweg 9, Ede

Routebeschrijving: Auto Openbaar vervoer